Installation av bergvärmepumpar i Nordmaling med omnejd

Bergvärmepumpar | Nordmaling

Köp din bergvärmepump av märket Daikin från oss & sänk dina energikostnader

Låt oss få bli din trygga och kompetenta leverantör av Daikin bergvärmepumpar i Nordmaling. Med vår djupgående kunskap och erfarenhet garanterar vi högkvalitativa installationer och pålitlig service för din bergvärmepump.

Vad är bergvärme?

Bergvärme är en förnybar energikälla som hämtar värme lagrad i jorden och använder den för att värma upp ditt hem. Med en bergvärmepump kan du spara upp till 80% av dina uppvärmningskostnader jämfört med traditionella uppvärmningsmetoder. Dessutom är bergvärmepumpar ett miljövänligt alternativ som bidrar till att minska ditt klimatavtryck.

Varför just Daikin?

Daikin är ett världsledande märke inom värmepumpsteknologi. Med avancerade, energieffektiva lösningar och pålitlig prestanda är Daikin bergvärmepumpar ett utmärkt val för att maximera dina besparingar och din komfort.

Professionell installation av bergvärmepumpar

Vi har bred erfarenhet av att installera Daikin bergvärmepumpar. Vi följer noggrant alla tillverkarens installationsriktlinjer och ser till att din bergvärmepump är korrekt inställd för optimal prestanda och livslängd. Vår installationsservice omfattar allt från design och planering till slutlig installation och testning.

Varför välja oss för din bergvärmepumpsinstallation?

Vi är stolta över att erbjuda en oöverträffad kombination av teknisk expertis, utmärkt kundservice och konkurrenskraftiga priser. Vi är här för att säkerställa att din bergvärmepump fungerar effektivt och tillförlitligt, oavsett väder.

Pålitlig service och underhåll av bergvärmepumpar

Vårt team erbjuder även omfattande service och underhåll av Daikin bergvärmepumpar. Regelbundet underhåll är avgörande för att försäkra att din bergvärmepump fortsätter att fungera optimalt och ger maximal energibesparing. Våra tekniker är fullt utbildade och certifierade för att utföra alla typer av service och reparationer på din Daikin bergvärmepump.

Kontakta oss idag

Är du redo att börja spara pengar på dina uppvärmningskostnader och bidra till en renare miljö? Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta reda på hur en Daikin bergvärmepump kan förbättra ditt hem. Vi ser fram emot att hjälpa dig att upptäcka fördelarna med berg

Varför oss?

Med certifierad personal och mångårig kunskap inom värme och ventilation erbjuder vi marknadens bästa värmepumpar för det nordiska klimatet. Vi erbjuder våra kunder 5 års garanti & kostnadsfria hembesök för att säkerställa val av placering, styrka & modell. Vi åtar oss även service av värmepumpar.

Hos oss har du kontakt med samma person genom hela ledet, från hembesök till färdig installation och service av produkter – Tryggt och enkelt!

 • Certifierade tekniker
 • 5 års garanti
 • Energibesparing: ca 30-60%
Daikin - hjälp med installation av bergvärmepumpar i Umeå, Vännäs, Sävar, Nordmaling, Robertsfors och Vindeln.
Bildkälla: Daikin.se

Värmepump
Vad ingår i en standard-installation?

heat
 • En rörlängd på 6m
 • Max längd täckkanal 6m.
 • Max längd kondens vattenslang 8m.
 • Max monteringshöjd av väggkonsol samt gummibussningar för utomhusdel, 2m från marknivå.
 • Max monteringshöjd av inomhusdel 4m.
 • Håltagning genom en vägg i trä eller tegel.
 • Tätning av vägg-genomföring.
 • Uppstart & test av värmepump.
 • Handhavande instruktion till kund.
 • Grovstädning efter montage.

Bortplockning av material samt skottning av snö vid & runt montageplatsen ingår Ej.

Luft-luft värmepumpar umeå, nordmaling, holmsund, vännäs, vindeln och Robertsfors