Installation av luft/vattenvärmepumpar för Holmsund

Luft/vattenvärmepumpar | Holmsund

Köp din luft/vattenvärmepump av märket Daikin från oss & sänk dina energikostnader

Luft/vattenvärmepumpar är en effektiv och miljövänlig uppvärmningslösning som passar perfekt för Holmsund och resten av Västerbotten. Genom att utnyttja energin i utomhusluften kan du både sänka dina energikostnader och minska ditt klimatavtryck. Vi är specialiserade på att sälja, installera och serva Daikins luft/vattenvärmepumpar, men vi erbjuder även service på andra märken som Panasonic, LG och flera andra.

Varför välja en luft/vattenvärmepump i Holmsund?

Energibesparingar och kostnadseffektivitet

En av de största fördelarna med luft/vattenvärmepumpar är deras energieffektivitet. De omvandlar luftens värme till energi för att värma upp ditt hem och tappvarmvatten. Detta innebär att du kan spara upp till 50-60 % på dina uppvärmningskostnader jämfört med traditionella uppvärmningssystem, som olje- eller gaspannor.

Miljövänlig uppvärmning

Luft/vattenvärmepumpar är ett miljövänligt alternativ eftersom de minskar utsläppen av växthusgaser och bidrar till att minska vårt beroende av fossila bränslen. Genom att installera en luft/vattenvärmepump i ditt hem i Holmsund eller någon av de omgivande orterna bidrar du till en mer hållbar framtid.

Lång livslängd och låga underhållskostnader

Luft/vattenvärmepumpar är konstruerade för att vara hållbara och har en lång livslängd, ofta över 20 år. De har få rörliga delar och kräver relativt lite underhåll, vilket innebär att du kan njuta av en bekymmersfri uppvärmning i många år framöver.

Vi servar alla typer av värmepumpar i Holmsund och Västerbotten

Vi är stolta över att kunna erbjuda service på alla typer av värmepumpar, inte bara Daikin. Oavsett om du har en Panasonic, LG eller något annat märke, kan vi erbjuda professionell service och underhåll för att säkerställa att din värmepump fungerar optimalt.

Omfattande service i Holmsund och omgivande orter

Vi verkar i hela Västerbotten och erbjuder vår expertis och service till kunder i Holmsund. Med vår lokala närvaro och erfarenhet av det nordliga klimatet kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar och snabb service för att möta dina unika behov.

Varför oss?

Med certifierad personal och mångårig kunskap inom värme och ventilation erbjuder vi marknadens bästa värmepumpar för det nordiska klimatet. Vi erbjuder våra kunder 5 års garanti & kostnadsfria hembesök för att säkerställa val av placering, styrka & modell. Vi åtar oss även service av värmepumpar.

Hos oss har du kontakt med samma person genom hela ledet, från hembesök till färdig installation och service av produkter – Tryggt och enkelt!

 • Certifierade tekniker
 • 5 års garanti
 • Energibesparing: ca 30-60%
Installation av luft/vattenvärmepumpar i Umeå, Vännäs, Holmsund, Sävar, Nordmaling och Robertsfors

Luft/vattenvärmepump
Daikin Altherma 3 Top Grade

top g

Vädret i Norden kan vara riktigt tufft och krävande. Därför har vi designat luft/vattenvärmepumpen Daikin Altherma 3 Top Grade med garanterad drift ned till -28°C. Daikin Altherma 3 Top Grade producerar upp till 70°C framledningstemperatur vid utomhustemperatur -15°C samt upp till 65°C vid -28°C.

Integrerad varmvattentank på 180/230 l, ny konstruktion av tanken för mer tillgängligt varmvatten.

Daikin - installation av värmepumpar i Umeå, Holmsund, Vännäs, Sävar och Nordmaling
Daikin - installation av värmepumpar i Umeå, Holmsund, Vännäs, Sävar och Nordmaling

Luft/vattenvärmepump
Daikin Altherma Monobloc 2

mono

Daikin Altherma Monobloc 2 är en idealisk lösning när du har begränsat utrymme inomhus, eftersom systemet enbart består av en utomhusenhet som smidigt ansluts till befintliga värmeelement såsom radiatorer, golvvärme och fläktkonvektorer. Denna modell har en ny, snygg design och utmärkt prestanda. Du kan välja mellan effekterna 9, 11 och 16 kW för att hitta den som passar ditt hem bäst. En 5-årig garanti ingår, och om du tecknar försäkring får du hela 16 års säkerhet. Altherma Monobloc 2 är utmärkt lämpad för renoveringar, utbyten och nybyggnationer.

Värmepump
Vad ingår i en standard-installation?

origo
 • En rörlängd på 6m
 • Max längd täckkanal 6m.
 • Max längd kondens vattenslang 8m.
 • Max monteringshöjd av väggkonsol samt gummibussningar för utomhusdel, 2m från marknivå.
 • Max monteringshöjd av inomhusdel 4m.
 • Håltagning genom en vägg i trä eller tegel.
 • Tätning av vägg-genomföring.
 • Uppstart & test av värmepump.
 • Handhavande instruktion till kund.
 • Grovstädning efter montage.

Bortplockning av material samt skottning av snö vid & runt montageplatsen ingår Ej.

Luft-luft värmepumpar umeå, nordmaling, holmsund, vännäs, vindeln och Robertsfors